Home » Behandelingen » Theta Transformatie Healing

Theta Transformatie Healing

 

De Theta Transformatie Healing duurt ca 120 min. En langer als het nodig is. Zodat we optimaal kunnen werken aan het stuk healing wat voor jouw nu belangrijk is.

 

Iedereen heeft een blauwdruk/zielsmissie in het leven waarvan hij/zij mag leren en mag ervaren. Omdat we als we geboren worden we er weer blanco in staan, weten we niet meer wat deze les of missie in het leven was. We dragen allemaal een last mee die in het verleden is ontstaan. Dit alles wordt in ons lichaam opgeslagen in een energie vorm, die ons kan belemmeren in onze ontwikkeling.

 

Waar we in dit leven tegen aanlopen, maar ook op ziels niveau uit vorige incarnaties. Daardoor zijn er dingen in het leven waar je tegen aan loopt die je niet kunt plaatsen en /of op lossen. Jaren hebben mensen gedacht dat je die dingen moest doorleven en ook de zware les nodig had om verder te komen en van te leren. Maar wat als je niet weet wat je ervan moet leren, of waarom je tegen bepaalde beperkingen aan loopt. Je zal eerst de bron moeten weten, voor je dingen kunt oplossen.

Familie karma is ook zo’n ding hoe moet je daar mee omgaan als bepaalde gebeurtenissen of emoties als een rode draad generaties blijft voortduren. Zo kunnen trauma’s generaties onverwerkt aanwezig blijven.

 

Met een Theta Transformatie Healing kunnen we op een vrij makkelijke manier tot de bron van een bepaald probleem komen. Zo kan het probleem ook bij de wortel worden aangepakt, en kan je stappen zetten omdat deel en die les te voelen en te verwerken en los te laten op alle niveaus op een liefdevolle en zachte manier en met je eigen vrije wil en alleen met jouw toestemming.

 

Weet voor je een afspraak maakt, je al weken kan rond lopen dat je iets wilt veranderen en zo niet langer wilt blijven doorgaan.  We worden letterlijk bewust dat er wat moet gaan veranderen in ons leven. Het blijft verbazend hoe mooi het gestuurd wordt.

 

Aan het begin van de sessie vraag ik jouw waaraan je zou willen werken, en tijdens het gesprek krijg ik door of het thema dieper zit en wat er nog meer aan vast zit waardoor de belemmeringen er zijn.

Als dat duidelijk is geworden bespreken we wat er verandert mag worden, We gaan dan tegenover elkaar zitten in verbinding door de handen op elkaar te leggen, waarbij ik in een korte tranche ga, om de transformatie in gang te zetten dit alles met jouw toestemming en datgene wat op dat moment passent is en relevant voor jouw. Je zal op dat moment voor kort de oude pijn kunnen voelen door de blokkade op energetische niveau. Deze pijn mogen we los laten, en daarna zetten we er liefdevolle energie voor terug zodat dat stuk op alle niveaus geheald wordt.

 

Elke sessie is uniek en aan het einde van de sessie komen bij dat punt uit, waar jij aan wilde werken of voelde dat daar aan gewerkt mocht worden. Vaak met een grote omweg, omdat de oorzaak vaak op een ander punt ligt dan je dacht of vermoed had waar die zou liggen.

 

Na de Theta Transformatie  Healing ervaren mensen rust, doordat een oude blokkade weg is.  Deze bevrijding wordt direct gevoeld. Het geeft letterlijk ruimte.

 

Bij welke klachten kan je o.a. TT-Healing gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Spanning/stress/burn-out 

-Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

-Onzekerheid/ vaalangst/ Examenvrees

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Beperkende overtuigingen,  of onzekerheden

-Ouder / kinderen problemen

-Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Werk situatie / school situatie

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Hooikoorts

-Banden, koorden, Ede, afspraken, vloeken etc. verwijderen

 

 

Kinderen kunnen beperkt geholpen worden, omdat ze zich nog moeten ontwikkelen. 

Ik wordt daar altijd goed in gestuurd en krijg door waar wel of niet aan gewerkt mag worden.

 

Je kunt een afspraak maken als je behoefte hebt aan een intensieve maar zachte Theta Transformatie Healing om je leven te (her)creëren in alle rust en ruimte

 

Via het contactformulier kan je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

De bijdrage staan bij de tarieven vermeld.

 

 

Contact formulier