Theta Healing® is een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven.

 

 

ThetaHealing® is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Alle ervaringen, gevoelens, trauma’s etc worden in ons cel-geheugen opgeslagen als waar zijnde, en kunnen blokkerende programma’s worden.

Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om ze daarna om te zetten naar positieve programma’s voor in het cel-geheugen.

Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen zullen nieuwe overtuigingen / gewoontes /beperkingen en blokkades in je leven geïntrigeerd worden.

Immers wat je gelooft als waar, is dat wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben.

Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten, en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

 

Korte uitleg Theta Healing® zoals ik werk

 

Een Theta Healing® duurt bij mij tussen de 60 en 90 min. zodat we optimaal kunnen werken aan het stuk healing wat voor jouw op dat moment belangrijk is. Ik neem de tijd voor je, jij staat centraal tijdens een Theta Healing®

We beginnen een sessie altijd met de vraag waar je op dat moment aan wilt werken en of wilt oplossen.

bv. Je wilt van onzekerheid afkomen waar je last van hebt, maar je weet niet de oorzaak. Ik verbind me met jouw energie en het uitgang punt is onzekerheid. Op de manier zoals ik het opschrijf weet ik of het dieper weg komt of juist oppervlakkig is. Vandaar uit ga ik vragen stellen, ook krijg ik dingen voor je door waar we mee kunnen werken. Zo komen we bij de basis van het probleem / oorzaak.

We gaan met de Theta Healing® werken, alles met jouw toestemming.

Alles gebeurd op een mooie zachte manier. We gaan daarna testen of het uit je systeem weg is en kijken of er eventueel nog wat extra nodig is.

 

Elke sessie is uniek en na de Theta Healing® ervaren mensen rust doordat de oude beperkende blokkade weg is. Deze bevrijding wordt direct gevoeld en ervaren. Het geeft letterlijk ruimte.

 

Hieronder een aantal klachten waarbij  je Theta Healing gebruiken? Dit is een kleine greep van de vele mogelijkheden:

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Ruimte in mogen nemen / je eigen plek in je leven vinden

-Onzekerheid / faalangst / Examenvrees

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Beperkende overtuigingen, of onzekerheden

-Ouder / kind probleem

-Beperkende overtuigingen t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Werk situatie / school situatie

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Hooikoorts

 

 

Je kunt een afspraak maken als je behoefte hebt aan een intensieve maar zachte Theta Healing om je leven te (her)creëren in alle rust en ruimte.

Deze healing is een cadeau voor jezelf, uit liefde voor jezelf.

 

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

 

 

 

Contactformulier