Theta Healing

 

Een Theta Healing duurt tussen de 90 en 180 min zodat we optimaal kunnen werken aan het stuk healing wat voor jouw op dat moment belangrijk is.

 

Iedereen heeft een blauwdruk/zielsmissie in het leven waarvan hij/zij mag leren en mag ervaren. Omdat als we geboren worden blanco in het leven staan weten we niet meer wat deze les of missie in het leven is. We dragen allemaal ervaringen mee in ons leven die in het verleden zijn ontstaan. Dit alles wordt in ons lichaam opgeslagen op cel niveau. Deze ervaringen kunnen ons belemmeren in ons leven en onze ontwikkeling. Problemen / ervaringen waar we in dit leven tegen aanlopen zonder vaak te weten waar ze weg komen(bv kindertijd)maar ook problemen / ervaringen die we hebben opgedaan op zielsniveau uit vorige levens (incarnaties). Daardoor zijn er dingen in het leven waar je tegen aan kunt lopen die je niet kunt plaatsen en/of op kunt lossen. Jaren hebben mensen gedacht dat je die ervaringen / problemen moest doorleven en je de zware lessen nodig had om verder te groeien in het leven. Maar wat als je niet weet wat je ervan moet leren, of waarom je tegen bepaalde beperkingen / gebeurtenissen aan loopt in het leven, je zal eerst de bron moeten weten voor je de dingen kunt oplossen. Familie karma is ook zo’n ding, hoe moet je daar mee omgaan als bepaalde gebeurtenissen of emoties als een rode draad generaties blijft voortduren. Zo kunnen trauma’s generaties onverwerkt aanwezig blijven.

 

Met een Theta Healing kunnen we op een zachte en makkelijke manier tot de bron van een bepaalde blokkade's komen. Zo kan het probleem bij de wortel worden aangepakt, en kan je stappen zetten om die les te voelen en te verwerken en los te laten op alle niveaus op een liefdevolle en zachte manier en met je eigen vrije wil en alleen met jouw toestemming.

We beginnen een sessie altijd met de vraag waar je op dat moment aan wilt werken en of wilt oplossen. bv je wilt van onzekerheid afkomen waar je last van hebt, maar niet waar het vandaan komt.

 

Ik verbind me met jouw energie en vanuit het woord onzekerheid begin ik pijlen te tekenen, zo weet ik of het dieper weg komt of juist oppervlakkig is. Vandaar uit ga ik vragen stellen om te weten hoe ik de pijlen moet neerzetten, vaak krijg ik ook dingen door en weet ik welk woord of gebeurtenis belangrijk is. Zo maken we een omzwerving om te komen bij wat belangrijk is en de basis van het probleem. We bespreken dat met elkaar en dan vraag ik jouw of je dat uit je cel geheugen wilt weg hebben. Op jouw bevestiging, want alleen dan kunnen we wat veranderen ga ik in Theta staat (trans staat) om het uit je cel geheugen weg te halen, alles met de hoogst mogelijke bescherming en met jouw toestemming. Als dat weg is dan zetten we er altijd het positieve voor in de plaats.

Dit alles gebeurd om een mooie zachte manier wat jij aan kunt. We gaan daarna testen of het uit je systeem weg is en kijken of er eventueel nog wat extra nodig is of niet.

 

Elke sessie is uniek en na de Theta Healing ervaren mensen rust doordat een oude blokkade weg is. Deze bevrijding wordt direct gevoeld en ervaren. Het geeft letterlijk ruimte.

 

Hieronder een aantal klachten waarbij  je Theta Healing gebruiken? Dit is een kleine greep van de vele mogelijkheden:

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Ruimte in mogen nemen / je eigen plek in je leven vinden

-Onzekerheid / faalangst / Examenvrees

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Beperkende overtuigingen, of onzekerheden

-Ouder / kind probleem

-Beperkende overtuigingen t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Werk situatie / school situatie

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Hooikoorts

-Banden, koorden, ede, afspraken, vloeken etc. verwijderen

 

Je kunt een afspraak maken als je behoefte hebt aan een intensieve maar zachte Theta Healing om je leven te (her)creëren in alle rust en ruimte.

Deze healing is een cadeau voor jezelf, uit liefde voor jezelf.

 

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

 

 

 

Contactformulier