Theta Healing

 

De Theta Healing duurt ca 120 min, langer als het nodig is zodat we optimaal kunnen werken aan het stuk healing wat voor jouw nu belangrijk is.

 

Iedereen heeft een blauwdruk/zielsmissie in het leven waarvan hij/zij mag leren en mag ervaren. Omdat we als we geboren worden blanco in het leven staan weten we niet meer wat deze les of missie in het leven is. We dragen allemaal een last mee die in het verleden is ontstaan. Dit alles wordt in ons lichaam opgeslagen in een energie vorm die ons kan belemmeren in onze ontwikkeling.

 

Waar we in dit leven tegen aanlopen maar ook op zielsniveau uit vorige incarnaties. Daardoor zijn er dingen in het leven waar je tegen aan loopt die je niet kunt plaatsen en/of op lossen. Jaren hebben mensen gedacht dat je die dingen moest doorleven en ook de zware les nodig had om verder te komen en van te leren. Maar wat als je niet weet wat je ervan moet leren, of waarom je tegen bepaalde beperkingen aan loopt, je zal eerst de bron moeten weten voor je dingen kunt oplossen.

Familie karma is ook zo’n ding, hoe moet je daar mee omgaan als bepaalde gebeurtenissen of emoties als een rode draad generaties blijft voortduren. Zo kunnen trauma’s generaties onverwerkt aanwezig blijven.

 

Met een Theta Healing kunnen we op een vrij makkelijke manier tot de bron van een bepaalde blokkade komen. Zo kan het probleem bij de wortel worden aangepakt, en kan je stappen zetten om die les te voelen en te verwerken en los te laten op alle niveaus op een liefdevolle en zachte manier en met je eigen vrije wil en alleen met jouw toestemming.

 

Weet voor je een afspraak maakt je al weken kan rond lopen dat je iets wilt veranderen en zo niet langer wilt blijven doorgaan. We worden letterlijk bewust dat er wat moet gaan veranderen in ons leven. Het blijft verbazend hoe mooi het gestuurd wordt.

 

Elke sessie is uniek en aan het einde van de sessie komen we bij dat punt uit waar jij aan wilde werken of voelde dat daar aan gewerkt mocht worden. Vaak met een grote omweg omdat de oorzaak vaak op een ander punt ligt dan je dacht of vermoed had waar die zou liggen.

 

Na de Theta Healing ervaren mensen rust doordat een oude blokkade weg is. Deze bevrijding wordt direct gevoeld. Het geeft letterlijk ruimte.

 

Bij welke klachten kan je o.a. Theta Healing gebruiken? Dit is een kleine greep van de vele mogelijkheden:

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Spanning / stress / burn-out 

-Ruimte in mogen nemen / je eigen plek in je leven vinden

-Onzekerheid / faalangst / Examenvrees

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Beperkende overtuigingen, of onzekerheden

-Ouder / kind probleem

-Beperkende overtuigingen t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Werk situatie / school situatie

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Hooikoorts

-Banden, koorden, ede, afspraken, vloeken etc. verwijderen

 

 

Kinderen kunnen beperkt geholpen worden doordat ze zich nog moeten ontwikkelen. Hierin wordt ik goed gestuurd en krijg door waar wel of niet aan gewerkt mag worden.

 

Je kunt een afspraak maken als je behoefte hebt aan een intensieve maar zachte Theta Healing om je leven te (her)creëren in alle rust en ruimte

 

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

 

 

 

Contactformulier