Home » Behandelingen » Theta Healing®

Theta Healing®

 

Wat is Theta Healing®

 

Theta Healing®  is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de Bronenergie.

 

Theta Healing® kan op een diep fysiek, genetisch en spiritueel niveau direct, een blokkade worden veranderd in een overtuiging en gevoel welke past bij het leven wat je werkelijk wilt. Theta Healing® is onvoorwaardelijke liefde in actie, waarmee je een leven van gezondheid, liefde, overvloed en plezier, kan creëren. 


Deze helingmethodiek is ontwikkeld door Vianna Stiba en wordt wereldwijd succesvol toegepast. De naam van deze modaliteit is ontleend aan de hersengolffrequentie die de thètastaat heet. Theta betekent in het Grieks ‘ziel’.

 

In deze intuïtieve staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van Alles-Wat-Is (Bron). Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van de cliënt. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.


Via de Bronenergie wordt de "belemmerende" overtuiging en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens vervangen door een positieve overtuiging en gevoel.

De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld je cellen, genen of chakra’s) wordt  verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past. Op deze wijze kan je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Theta Healing® consult

Je kunt een afspraak maken voor een sessie als je behoefte hebt aan intensieve healing en het (her)creëren van je leven.
De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren, maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Overleg altijd eerst met je behandelende arts.

 

De programma’s die ziektes en disharmonieën in je lichaam vasthouden en zich daar kunnen uiten kunnen worden opgespoord en uit het lichaam verwijderd, en vervangen door helende energieën.

Met ThetaHealing® is het o.a. mogelijk om beperkende en ondermijnende overtuigingen te veranderen in positieve ondersteunende overtuigingen en gevoelens waardoor je meer vanuit kracht en liefde je leven kan vormgeven.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Er wordt gewerkt op cel niveau, vorig leven niveau, fysiek niveau (energetische bodyscan).

 

Tijdens de Theta Healing® werk ik met de spiertest, om te kijken waar de blokkades en overtuigingen weg komen. Dit kan zowel uit dit leven komen als vorige levens. Voor en na de healing wordt er getest of er veranderingen zijn opgetreden.

 

Bij welke klachten kan je o.a. Theta Healing® gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

Fysieke klachten o.a. hoofdpijn, rugpijn, fibromyalgie, gewrichtsklachten etc.

Spanning, stress en burnout 

Gewrichtsklachten

Slapeloosheid

Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

Geboorte trauma's

Problemen na Seksueel misbruik

Familie verstrikkingen en negatieve patronen

Ouder / kinderen problemen

Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

Beperkende overtuigingen, financiële problemen of onzekerheden

Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

Werk situatie / school situatie

DNA activering