Home » Behandelingen » Theta Healing®

Theta Healing®

 

 

Wat is Theta Healing®

 

Theta Healing® is een fijne methode om "belemmerende" overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met je Bronenergie en te zijn wie je hoort te zijn.

 

Deze healingvorm is ontwikkeld door Vianna Stiba en wordt wereldwijd succesvol toegepast. De naam van deze modaliteit is ontleend aan de hersengolf frequentie die de Thetastaat heet. Theta betekent in het Grieks ‘ziel’.

 

In deze intuïtieve/tranche Theta staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van Alles-Wat-Is (Bron). Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van jouw zelf. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Met de Theta Healing wordt de "belemmerende" overtuiging en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens vervangen door een positieve overtuiging en gevoel.

 

De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld op cel niveau, dna niveau, energetische niveau of chakra’s) wordt verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past. Dit alles alleen met jouw toestemming. Op deze wijze kan je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

 

Theta Healing® behandeling

Je kunt een afspraak maken voor een behandeling als je behoefte hebt aan intensieve healing en het (her)creëren van je leven. Ondanks dat het intensief is gebeurd dit in alle rust en ruimte voor jouw en neem ik ruim voldoende tijd voor je.

 

Met ThetaHealing® is het o.a. mogelijk om beperkende en ondermijnende overtuigingen te veranderen in positieve ondersteunende overtuigingen en gevoelens waardoor je meer vanuit kracht en liefde voor jezelf je leven kan vormgeven.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Er wordt gewerkt op cel niveau, vorig leven niveau, fysiek niveau (energetische bodyscan).

 

Tijdens de Theta Healing® werk ik met behulp de met de pendel, om te kijken waar de blokkades en overtuigingen weg komen. Dit kan zowel uit dit leven komen als vorige levens. Voor en na de healing wordt er getest of er veranderingen zijn opgetreden. Tijdens het opschrijven van je hulp vraag, krijg ik vaak al informatie door of iets dieper weg komt en waaraan gewerkt mag worden. Vaak moet er iets anders omgezet worden, en aan het eind van de sessie komen we weer bij je hulp vraag terug, en is dat meestal ook opgelost. Omdat veel met elkaar verbonden is.

 

De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhealende vermogen te verbeteren, maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Overleg altijd eerst met je behandelende arts.

 

Bij welke klachten kan je o.a. Theta Healing® gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

 

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Spanning/stress/burn-out 

-Slapeloosheid en de onderliggende oorzaak

-Fysieke klachten o.a. hoofdpijn, rugpijn, fibromyalgie, gewrichtsklachten etc.

-Onzekerheid

-Vaal angst

-Hooikoorts

-Examenvrees

-Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Ouder / kinderen problemen

-Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Beperkende overtuigingen, financiële problemen of onzekerheden

-Werk situatie / school situatie

 

  

 

Contact formulier