Home » Behandelingen » Theta Healing®

Theta Healing®

 

Wat is Theta Healing®

 

Theta Healing® is een fijne methode om "belemmerende" overtuigingen, trauma's, klachten etc. te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met je Bronenergie en te zijn wie je hoort te zijn.

 

Deze healing vorm is ontwikkeld door Vianna Stiba en wordt wereldwijd succesvol toegepast. De naam van deze modaliteit is ontleend aan de hersengolf frequentie die de Theta staat heet.

Theta betekent in het Grieks ‘ziel’.

 

In deze intuïtieve/tranche Theta staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van

Alles-Wat-Is (Bron). Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van jouw zelf. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Met Theta Healing® wordt de "belemmerende" overtuiging en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens vervangen door een positieve overtuiging en gevoel.

 

De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld op cel niveau, dna niveau, energetische niveau of ziels niveau) wordt verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past. Dit alles alleen met jouw toestemming. Op deze wijze kan je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

 

Theta Healing® behandeling

Je kunt een afspraak maken voor een Theta Healing® als je behoefte hebt aan intensieve healing en het (her)creëren van je leven. Ondanks dat het intensief is gebeurd dit in alle rust en ruimte voor jouw en neem ik ruim voldoende tijd voor je.

Ook kan deze Theta Healing® op afstand gegeven worden via messinger bellen.

 

Met Theta Healing® is het o.a. mogelijk om beperkende en ondermijnende overtuigingen te veranderen in positieve overtuigingen en gevoelens waardoor je meer vanuit kracht en liefde voor jezelf je leven vorm kan geven.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten, trauma's en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Er wordt gewerkt op cel niveau, vorig leven niveau, fysiek niveau (energetische bodyscan).

 

Ik heb hier mijn eigen manier van werken in aangereikt gekregen, zodat we sneller tot de kern kunnen komen waar blokkades zijn ontstaan. Zowel in dit leven als in vorige levens.

 

Tijdens de Theta Healing® werk ik met behulp de met de pendel, om te kijken waar de blokkades en overtuigingen weg komen.  Voor en na de healing wordt er getest of er veranderingen zijn opgetreden. Tijdens het opschrijven van je hulp vraag, krijg ik vaak al informatie door of iets dieper weg komt, en waaraan gewerkt mag worden. Vaak moet er eerst iets anders omgezet worden, wat vaak diep en onbewust aanwezig is maar aan het eind van de sessie is de hulp vraag ook aangepakt. Dit is een mooie manier van werken zonder oordeel, waar we op een diep niveau aan trauma's, overtuigingen etc. mogen werken. Dit alles alleen met toestemming van jouw zelf.

 

De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhealend vermogen te verbeteren, maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Overleg altijd eerst met je behandelende arts.

 

Bij welke klachten kan je o.a. Theta Healing® gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Spanning/stress/burn-out 

-Slapeloosheid en de onderliggende oorzaak

-Fysieke klachten o.a. hoofdpijn, rugpijn, fibromyalgie, gewrichtsklachten etc.

-Onzekerheid

-Vaal angst

-Hooikoorts

-Examenvrees

-Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Ouder / kinderen problemen

-Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Beperkende overtuigingen, financiële problemen of onzekerheden

-Werk situatie / school situatie

-Banden, koorden, edes, afspraken, vloeken etc verwijderen

 

 

Kinderen kunnen beperkt geholpen worden, omdat ze zich nog moeten ontwikkelen en van hun ervaringen leren.

Maar angsten, trauma's kan wel aan gewerkt worden, wat goed voor hun is op dat moment.

Ik wordt daar altijd goed in gestuurd en krijg door waar wel of niet aan gewerkt mag worden.

 

Via het contactformulier kan je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

De bijdrage staan bij de tarieven vermeld.

 

Contact formulier