Reviews

 

Het zou leuk zijn als je hieronder een reactie wilt plaatsen. Als bezoeker van de website of als je een behandeling of cursus of workshop hebt gedaan.

Vanaf heden worden er geen emailadressen meer bij de reacties geplaatst.

Alleen je voornaam of anoniem bij naam invullen is ook voldoende

Rating: 4.6363636363636 sterren
11 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

sandy kruisdijk
3 jaar geleden

Ik heb een Lenormand kaart legging gehad. Mooie en duidelijke uitleg en antwoorden gekregen waardoor me veel helder is geworden. Gerda weet veel en neemt alle tijd om je uitleg te geven zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze is gewoon, puur en nuchter en een lief en mooi mens.

Ben
3 jaar geleden

Kan dit iedereen aanbevelen. Het heeft mij super goed geholpen. Heeft mij heel veel rust gegeven en een mooi vooruitzicht naar de toekomst toe. Ben heel blij op deze manier geholpen te zijn. Heb weer Geloof Hoop en Liefde terug gevonden.

Vierieke de Graaf
4 jaar geleden

Al meerdere keren bij Gerda geweest. Iedere keer verbaasd ze me weer met wat ze te vertellen heeft. Zo onwijs kloppend.
Vooral de thetha healing is een echte aanrader. Ik weet echt 100% zeker dat het werkt. Want het heeft mij keer op keer enorme stappen vooruit geholpen.

Zo onwijs blij de deze engel op mijn pad is gekomen. Z'n mooie, oprechte, eerlijke vrouw, die zegt wat je nodig hebt en niet wat je wilt horen. Hoe pijnlijk dat soms ook is, uiteindelijk helpt het echt.

Dus niet langer twijfelen, maak een afspraak en ga ervaren.

Hans
4 jaar geleden

Gerda heeft bij ons een al heel lang overleden persoon/energie uit ons appartement in Spanje weg kunnen halen waar we net een tijdje wonen. We merkten direkt verschil in onze rust, ik vond het onbegrijpelijk dat zij dit op afstand kon doen maar echt Gerda kan dit.

Marc
4 jaar geleden

Wat zijn er toch bijzondere mensen! Er is meer tussen hemel en aarde, daar kom je bij Gerda wel achter. Ze weet de vinger op zere plek te leggen en daardoor hebben wij een veel gezelligere dochter in huis gekregen, die veel lekkerder in haar vel zit. Een bezoekje aan Wieringerwaard, is het zeker waard. Ga zo door.

Anneke Tjipjes
4 jaar geleden

Gerda is ontzettend goed in het aanvoelen van energieën en wat die energieën betekenen. Je kan haar zeker inschakelen als er iets in je huis aanwezig is. Gerda is een hele oprechte en eerlijke vrouw en ben dankbaar dat ik haar ontmoet hebt. Ook qua healingen ben ik al een aantal keren bij haar geweest en ook hier is ze heel erg goed in. Ze begeleid je ook daarna en het is fijn als je iets niet vertrouwd dat ze altijd klaar staat voor je. Dankjewel daarom. Knuffel van mij.

Claudia
5 jaar geleden

Mooie site heb je Gerda. Heel rustig en overzichtelijk. Ik ken je van de groepen op Facebook. En de kaartjes kloppen en pendelvragen worden altijd nauwkeurig en goed beantwoord. Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten.
Groetjes Claudia 🙏

Said
5 jaar geleden

Gerda heeft me een shamballa op afstand gegeven wat een bijzondere ervaring zo ontspannen zo intens en half uur erna kreeg ik een mail duidelijk wat ze gezien had en gevoeld zo bijzonder en klopt allemmal wat ze gezien had en bovendien worstelde ik met een vraag en zij stond gelijk klaar voor me ik raad het iedereen aan echt een TOPPER.
heel erg bedankt Gerda vool al je hulp.

Marlies Verbeek
6 jaar geleden

Mooie website. Rustige stijl. Overzichtelijk. Nodigt uit tot verder lezen. Heel goed dat er staat dat niets gebeurt zonder toestemming van de arts.

Annette van Dreumel
6 jaar geleden

Vorige week een healing op afstand gehad.
Er was heel veel herkenbaar.
Dank je wel!