Home » Behandelingen » Theta Trance Healing/ TT-Healing

Theta Trance Healing/ TT-Healing

 

Wat is Theta Trance Healing / TT-Healing

 

Deze methode is bij mij ontstaan uit de regulieren Theta Healing. Ik heb gaande weg de standaard Theta Healing aangepast, omdat ik een mooie en snellere methode heb aangereikt gekregen. Zodat trauma, blokkade, angst etc. bij 1 sessie al goed aangepakt kan worden. 

Ik vraag je aan het begin van de sessie waar je aan wilt werken, gaande weg komen we bij de oorsprong van het probleem terecht. Daar beginnen we met inzet van de trance healing.

Een sessie duurt ca 2 uur, en als nodig langer.

 

TT-Healing is een fijne methode om "belemmerende" overtuigingen, trauma's, klachten, fobieën, angsten  etc. te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met je Blauwdruk en te zijn wie je hoort te zijn.

 

De Theta healing vorm is ontwikkeld door Vianna Stiba en wordt wereldwijd succesvol toegepast. De naam van deze modaliteit is ontleend aan de hersengolf frequentie die de Theta staat heet.

Theta betekent in het Grieks ‘ziel’.

 

Ik heb hier mijn eigen manier van werken in aangereikt gekregen, zodat we sneller tot de kern kunnen komen waar blokkades zijn ontstaan. Zowel in dit leven als in vorige levens. Zodat we in 1 sessie al veel kunnen aanpakken.

 

In deze intuïtieve / trance staat,  van de behandelaar wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van Alles-Wat-Is (Bron). Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van jouw zelf. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Met TT-Healing wordt de "belemmerende" overtuiging en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens losgekoppeld en vervangen voor een positieve overtuiging en gevoel, dit alles steeds met jouw goed keuring.

 

De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld op cel niveau, dna niveau, energetische niveau of ziels niveau) wordt verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past. Dit alles alleen met jouw toestemming. Op deze wijze kan je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen. Ook trauma's, angsten, etc uit vorige levens kunnen los gekoppeld worden uit je systeem.

 

 

TT-Healing behandeling

Je kunt een afspraak maken voor een TT-Healing als je behoefte hebt aan intensieve healing en het (her)creëren van je leven. Ondanks dat het intensief is en we diep gaan, gebeurd dit in alle rust en ruimte voor jouw en neem ik voldoende tijd voor je.

Ook kan deze TT-Healing op afstand gegeven worden via messinger bellen. Al geef ik de voorkeur aan de praktijk. 

 

Met TT-Healing  is het o.a. mogelijk om beperkende en ondermijnende overtuigingen te veranderen in positieve overtuigingen en gevoelens waardoor je meer vanuit kracht en liefde voor jezelf je leven vorm kan geven.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten, trauma's en onzekerheden worden uitgetest, en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Er wordt gewerkt op cel niveau, DNA niveau, energetische niveau, fysiek niveau(energetische, vorig leven niveau.

 

Tijdens de TT-Healing werk ik o.a met behulp de met de pendel, om te kijken of de blokkades en overtuigingen weg zijn.  Er wordt getest of er positieve veranderingen zijn opgetreden. Tijdens het opschrijven van je hulp vraag, krijg ik vaak al informatie door of iets dieper weg komt, en waaraan gewerkt mag worden. Vaak moet er eerst iets anders omgezet worden, wat vaak diep en onbewust aanwezig is maar aan het eind van de sessie is de hulp vraag ook aangepakt. Dit is een mooie manier van werken zonder oordeel, waar we op een diep niveau aan trauma's, overtuigingen etc. mogen werken. Dit alles alleen met toestemming van jouw zelf.

 

De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhealend vermogen te verbeteren, maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Overleg altijd eerst met je behandelende arts.

 

Bij welke klachten kan je o.a. TT-Healing gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

-Trauma's van diverse oorsprong

-Spanning/stress/burn-out 

-Slapeloosheid en de onderliggende oorzaak

-Fysieke klachten o.a. hoofdpijn, rugpijn, fibromyalgie, gewrichtsklachten etc.

-Onzekerheid

-Vaal angst

-Hooikoorts

-Examenvrees

-Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Ouder / kinderen problemen

-Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Beperkende overtuigingen,  of onzekerheden

-Werk situatie / school situatie

-Banden, koorden, Edes, afspraken, vloeken etc. verwijderen

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

 

 

Kinderen kunnen beperkt geholpen worden, omdat ze zich nog moeten ontwikkelen en van hun ervaringen leren.

Maar angsten, trauma's kan wel aan gewerkt worden, wat goed voor hun is op dat moment.

Ik wordt daar altijd goed in gestuurd en krijg door waar wel of niet aan gewerkt mag worden.

Je kunt een afspraak maken als je behoefte hebt aan een intensieve maar zachte TT-Healing om je leven te (her)creëren in alle rust en ruimte.

 

Na een sessie maken we niet gelijk een nieuwe afspraak, jij bepaald zelf wanneer jij toe bent aan een vervolg sessie

 

Via het contactformulier kan je je aanmelden voor een afspraak, ook als je nog vragen hebt.

De bijdrage staan bij de tarieven vermeld.

 

Contact formulier