Home » Behandelingen » Theta Trance Healing

Theta Trance Healing

 

Wat is Theta Trance Healing

 

Theta Trance Healing is een fijne methode om "belemmerende" overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met je Bronenergie en te zijn wie je hoort te zijn.

 

Deze healingvorm is ontwikkeld door Vianna Stiba en wordt wereldwijd succesvol toegepast. De naam van deze modaliteit is ontleend aan de hersengolf frequentie die de Thetastaat heet.

Theta betekent in het Grieks ‘ziel’.

 

In deze intuïtieve/tranche Theta staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van Alles-Wat-Is (Bron). Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van jouw zelf. Zo kan dan snel en gemakkelijk de basisovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Met de Theta Healing wordt de "belemmerende" overtuiging en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens vervangen door een positieve overtuiging en gevoel.

 

De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kunt zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld op cel niveau, dna niveau, energetische niveau of ziels niveau) wordt verwijderd en vervangen door een overtuiging of gevoel die werkelijk bij je past. Dit alles alleen met jouw toestemming. Op deze wijze kan je je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

 

Theta Trance Healing behandeling

Je kunt een afspraak maken voor een behandeling als je behoefte hebt aan intensieve healing en het (her)creëren van je leven. Ondanks dat het intensief is gebeurd dit in alle rust en ruimte voor jouw en neem ik ruim voldoende tijd voor je.

Ook kan deze Theta Trance Healing op afstand gedaan worden via messinger bellen.

 

Met Theta Trance Healing is het o.a. mogelijk om beperkende en ondermijnende overtuigingen te veranderen in positieve overtuigingen en gevoelens waardoor je meer vanuit kracht en liefde voor jezelf je leven vorm kan geven.
Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust en vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Er wordt gewerkt op cel niveau, vorig leven niveau, fysiek niveau (energetische bodyscan).

 

Ik heb hier mijn eigenmanier van werken in gevonden, zodat we sneller tot de kern kunnen komenwaar blokkades zijn ontstaan. Zowel in dit leven als in vorige levens.

 

Tijdens de Theta Trance Healing werk ik met behulp de met de pendel, om te kijken waar de blokkades en overtuigingen weg komen.  Voor en na de healing wordt er getest of er veranderingen zijn opgetreden. Tijdens het opschrijven van je hulp vraag, krijg ik vaak al informatie door of iets dieper weg komt en waaraan gewerkt mag worden. Vaak moet er iets anders omgezet worden, en aan het eind van de sessie komen we weer bij je hulp vraag terug, en is dat meestal ook opgelost. Omdat veel met elkaar verbonden is.

 

De technieken zijn ontwikkeld om het zelfhealend vermogen te verbeteren, maar vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Overleg altijd eerst met je behandelende arts.

 

Bij welke klachten kan je o.a. Theta Trance Healing gebruiken? dit is een kleine greep aan de vele mogelijkheden.

 

 

-Klachten die niet verklaarbaar zijn door de medische wereld

-Spanning/stress/burn-out 

-Slapeloosheid en de onderliggende oorzaak

-Fysieke klachten o.a. hoofdpijn, rugpijn, fibromyalgie, gewrichtsklachten etc.

-Onzekerheid

-Vaal angst

-Hooikoorts

-Examenvrees

-Trauma's van diverse oorsprong

-Ruimte in mogen nemen/ je eigen plek in je leven vinden

-Geboorte trauma's

-Problemen na Seksueel misbruik

-Familie verstrikkingen en negatieve patronen

-Ouder / kinderen problemen

-Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren

-Beperkende overtuigingen, financiële problemen of onzekerheden

-Werk situatie / school situatie

-Banden, koorden, edes, afspraken, vloeken etc

 

 

Kinderen kunnen beperkt geholpen worden, omdat ze zich nog moeten ontwikkelen en van hun ervaringen leren.

Maar angsten, trauma's kan wel aan gewerkt worden, wat goed is voor hun op dat moment.

Ik wordt daar altijd goed in gestuurd en krijg door war wel of niet aan gewerkt mag worden.

 

Neem contact met me op als je na het lezen nog vragen hebt.

 

Contact formulier