Home » Reactie's

Reactie's

 

Het zou leuk zijn als je hieronder een reactie wilt plaatsen. Als bezoeker van de website of als je een behandeling of cursus of workshop hebt gedaan.

Vanaf heden worden er geen email adressen meer bij de reacties geplaatst.

Alleen je voornaam of anoniem bij naam invullen is ook voldoende

Rating: 4.6 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Marc
16 dagen geleden

Wat zijn er toch bijzondere mensen! Er is meer tussen hemel en aarde, daar kom je bij Gerda wel achter. Ze weet de vinger op zere plek te leggen en daardoor hebben wij een veel gezelligere dochter in huis gekregen, die veel lekkerder in haar vel zit. Een bezoekje aan Wieringerwaard, is het zeker waard. Ga zo door.

Anneke Tjipjes
20 dagen geleden

Gerda is ontzettend goed in het aanvoelen van energieën en wat die energieën betekenen. Je kan haar zeker inschakelen als er iets in je huis aanwezig is. Gerda is een hele oprechte en eerlijke vrouw en ben dankbaar dat ik haar ontmoet hebt. Ook qua healingen ben ik al een aantal keren bij haar geweest en ook hier is ze heel erg goed in. Ze begeleid je ook daarna en het is fijn als je iets niet vertrouwd dat ze altijd klaar staat voor je. Dankjewel daarom. Knuffel van mij.

Claudia
3 maanden geleden

Mooie site heb je Gerda. Heel rustig en overzichtelijk. Ik ken je van de groepen op Facebook. En de kaartjes kloppen en pendelvragen worden altijd nauwkeurig en goed beantwoord. Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten.
Groetjes Claudia 🙏

Said
8 maanden geleden

Gerda heeft me een shamballa op afstand gegeven wat een bijzondere ervaring zo ontspannen zo intens en half uur erna kreeg ik een mail duidelijk wat ze gezien had en gevoeld zo bijzonder en klopt allemmal wat ze gezien had en bovendien worstelde ik met een vraag en zij stond gelijk klaar voor me ik raad het iedereen aan echt een TOPPER.
heel erg bedankt Gerda vool al je hulp.

Marlies Verbeek
2 jaar geleden

Mooie website. Rustige stijl. Overzichtelijk. Nodigt uit tot verder lezen. Heel goed dat er staat dat niets gebeurt zonder toestemming van de arts.

Annette van Dreumel
2 jaar geleden

Vorige week een healing op afstand gehad.
Er was heel veel herkenbaar.
Dank je wel!

Jacqueline
4 jaar geleden

Afgelopen week een workshop pendelen gedaan bij praktijk Amethist . Ik heb eert heel veel van opgestoken . Het was heel duidelijk en goed uitgelegd. Ik kreeg ook nog een naslag werk mee wat heel erg handig is. Dank je wel Gerda voor de mooie leerzame middag

Maartje
4 jaar geleden

Mooie duidelijke website is het. Ik heb je een berichtje gestuurd voor een afspraak voor een behandeling. Weet je al wanneer de cursus van start gaat. En is daar al meer informatie over. Ik blijf het volgen, ik heb daar interresse voor.

Corrie
4 jaar geleden

Heb even rondgekeken, het wordt heel duidelijk weergegeven wat je allemaal doet. Wens je heel veel succes met alles wat je doet, groetjes, Corrie