Home » Reactie's

Reactie's

 

Het zou leuk zijn als je hieronder een reactie wilt plaatsen. Als bezoeker van de website of als je een behandeling of cursus of workshop hebt gedaan.

Vanaf heden worden er geen email adressen meer bij de reacties geplaatst.

Alleen je voornaam of anoniem bij naam invullen is ook voldoende

Rating: 4.6363636363636 sterren
11 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Vierieke de Graaf
8 maanden geleden

Al meerdere keren bij Gerda geweest. Iedere keer verbaasd ze me weer met wat ze te vertellen heeft. Zo onwijs kloppend.
Vooral de thetha healing is een echte aanrader. Ik weet echt 100% zeker dat het werkt. Want het heeft mij keer op keer enorme stappen vooruit geholpen.

Zo onwijs blij de deze engel op mijn pad is gekomen. Z'n mooie, oprechte, eerlijke vrouw, die zegt wat je nodig hebt en niet wat je wilt horen. Hoe pijnlijk dat soms ook is, uiteindelijk helpt het echt.

Dus niet langer twijfelen, maak een afspraak en ga ervaren.

Hans
9 maanden geleden

Gerda heeft bij ons een al heel lang overleden persoon/energie uit ons appartement in Spanje weg kunnen halen waar we net een tijdje wonen. We merkten direkt verschil in onze rust, ik vond het onbegrijpelijk dat zij dit op afstand kon doen maar echt Gerda kan dit.

Marc
9 maanden geleden

Wat zijn er toch bijzondere mensen! Er is meer tussen hemel en aarde, daar kom je bij Gerda wel achter. Ze weet de vinger op zere plek te leggen en daardoor hebben wij een veel gezelligere dochter in huis gekregen, die veel lekkerder in haar vel zit. Een bezoekje aan Wieringerwaard, is het zeker waard. Ga zo door.

Anneke Tjipjes
10 maanden geleden

Gerda is ontzettend goed in het aanvoelen van energieën en wat die energieën betekenen. Je kan haar zeker inschakelen als er iets in je huis aanwezig is. Gerda is een hele oprechte en eerlijke vrouw en ben dankbaar dat ik haar ontmoet hebt. Ook qua healingen ben ik al een aantal keren bij haar geweest en ook hier is ze heel erg goed in. Ze begeleid je ook daarna en het is fijn als je iets niet vertrouwd dat ze altijd klaar staat voor je. Dankjewel daarom. Knuffel van mij.

Claudia
een jaar geleden

Mooie site heb je Gerda. Heel rustig en overzichtelijk. Ik ken je van de groepen op Facebook. En de kaartjes kloppen en pendelvragen worden altijd nauwkeurig en goed beantwoord. Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten.
Groetjes Claudia 🙏

Said
een jaar geleden

Gerda heeft me een shamballa op afstand gegeven wat een bijzondere ervaring zo ontspannen zo intens en half uur erna kreeg ik een mail duidelijk wat ze gezien had en gevoeld zo bijzonder en klopt allemmal wat ze gezien had en bovendien worstelde ik met een vraag en zij stond gelijk klaar voor me ik raad het iedereen aan echt een TOPPER.
heel erg bedankt Gerda vool al je hulp.

Marlies Verbeek
2 jaar geleden

Mooie website. Rustige stijl. Overzichtelijk. Nodigt uit tot verder lezen. Heel goed dat er staat dat niets gebeurt zonder toestemming van de arts.

Annette van Dreumel
3 jaar geleden

Vorige week een healing op afstand gehad.
Er was heel veel herkenbaar.
Dank je wel!

Jacqueline
4 jaar geleden

Afgelopen week een workshop pendelen gedaan bij praktijk Amethist . Ik heb eert heel veel van opgestoken . Het was heel duidelijk en goed uitgelegd. Ik kreeg ook nog een naslag werk mee wat heel erg handig is. Dank je wel Gerda voor de mooie leerzame middag

Maartje
4 jaar geleden

Mooie duidelijke website is het. Ik heb je een berichtje gestuurd voor een afspraak voor een behandeling. Weet je al wanneer de cursus van start gaat. En is daar al meer informatie over. Ik blijf het volgen, ik heb daar interresse voor.