Iets een plek geven en loslaten

Gepubliceerd op 29 april 2018 om 19:22

Een plekje geven en loslaten

Lieve mensen,
Wat hoor je het niet vaak tegenwoordig, heb je problemen of dingen uit het verleden dat nog problemen geeft, dat mensen zeggen laat het los.
Ook veel mensen die energetische werken hoor je het veel zeggen. Maar hoe laat je iets los? Het is zo makkelijk gezegt, maar hoe doe je het eigenlijk.
Als eerste erken wat er is, en dat het er is. En kijk dan of je het een plekje kunt geven, en zet dat op papier. Op die manier krijgt je denken wat meer rust, en kan je je gevoel uiten.
Vouw of rol het stukje papier op en doe er een mooi lint omheen, zodat je voor jouw gevoel dat stukje een plek hebt gegeven, en je het liefdevol hebt afgerond.

Maar een kanttekening, lees nooit meer over wat je aan het papier toevertrouwt hebt wat je een plekje wilt geven. Want dan komt het weer in je denken terug.

Zodra het lintje erom heen hebt gedaan, ga je het in de tuin of balkon in een bloempot in de aarde stoppen.
maak er een eigen ritueel van.
Je gevoelens en wat je een plekje wilt geven en daarna wil loslaten vertrouw je toe aan moeder aarde.
Moeder aarde ontvangt het met liefde, en zal het weer omzetten in positieve energie. Je gedachtes aan dingen die niet leuk waren zullen langzaam verteren en dan kan je het ook loslaten.
Ik hoop dat jullie wat met deze tip kunnen, het werkt bevrijdent.

Begin met 1 ding wat je graag een plekje zou willen geven. En dat kan je als je er vertrouwen in krijgt gaan uitbreiden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.